Moderna, säkra och miljövänliga bussar

Vårt urval av bussar speglar vår strävan efter att erbjuda varje resenär en optimal resupplevelse. Varje buss i vår flotta är noggrant utvald för att säkerställa bekväma och säkra resor.

Våra linjebussar består av modellerna Volvo 8900, Scania Scala och Man A 44. För skoltransporter har vi två MB Sprinters, VW Crafter och två varianter av Iveco, Crossway respektive Feniks. Alla våra bussar är utvalda för att garantera trygga, hållbara och bekväma bussresor.

Antal bussar:
11

Antal modeller:
7

Antal chaufförer:
11

Linjebussar

Volvo 8900

51 PLATSER

En av Volvos mest pålitliga och rymliga modeller, perfekt för längre resor med större grupper, med ergonomiska och bekväma säten, en rullstolsplats.

Scania Scala

49 PLATSER

En mångsidig buss som erbjuder en smidig och säker resa, särskilt känd för sin pålitlighet, vackra och robusta konstruktion.

Man A44

50 PLATSER

Ett framstående val för dem som söker en kombination av rymlighet och modern teknik. Denna buss garanterar en tyst och smidig resa.

Skolbussar

MB Sprinter

19 och 22 PLATSER

Vi har två stycken MB Sprinters, 19 respktive 22 platser. Bussen är  liten men kraftfull och  perfekt för skolrutter. Dess kompakta storlek gör den smidig på trånga vägar, samtidigt som den erbjuder hög kvalitet.

VW Crafter

19 PLATSER

Känd för sin driftsäkerhet och bekvämlighet. VW Crafter är ett utmärkt val för kortare skolresor med mindre grupper av elever och andra resenärer.

Iveco Crossway

41 PLATSER

En flexibel buss som erbjuder komfort och rymlighet. Oavsett om det är för 41 eller 55 passagerare, garanterar denna buss en bekväm resa.

Iveco Crossway

55 PLATSER

En flexibel buss som erbjuder komfort och rymlighet. Oavsett om det är för 41 eller 55 passagerare, garanterar denna modell en bekväm resa.

Iveco Feniks

33 PLATSER

Denna mellanbuss kombinerar det bästa av komfort och effektivitet. Med 33 sittplatser är den perfekt anpassad för medelstora grupper och skolresor.